Tuesday, June 28, 2016

Start


Tak jak to vlastně všechno začalo? Jak mě to vůbec napadlo? Stát se letuškou... Můj sen byl vždycky cestovat po světě a hlavně žít tam, kde je celoročně léto. Nesnáším zimu nebo podzim. Pro mě absolutně nehezký období v našem mírném pásu. No jo... Člověk se ale musí nějakým způsobem živit. Nezdědila jsem milióny ani hotelový impérium. Nevím, jak mě to napadlo. Jednoho dne mě prostě osvítilo světlo boží a mým jasným cílem bylo dostat se do emirates. 
Samozřejmě čekala mě dlouhá cesta. Dostala jsem se totiž do fáze, kdy jsem tomu tak věřila, že už jsem si ani nedokázala představit kdybych se tam nedostala. Sama sebe jsem každou noc po dobu x let přesvědčovala, že se tam prostě dostanu. Každej den jsem si představovala samu sebe v jejich uniformě. Zní to možná trochu šíleně, ale evidentně to zabralo. Zkrátka nebyl den, kdy bych o sobě pochybovala. 
Zbývalo jen čekat než mi bude 21 let, abych mohla jít na konkurz. Už tak tři roky zpátky jsem stalkovala jejich stránky, kdy se koná open day v Praze. A když jsem takhle na začátku května (to už mi bylo čerstvě 21 let) otevřela rozpis na danej měsíc bylo to tam černé na bílém. Open day 28th May - Prague, Don Giovanni hotel, 9 a.m. Rozbušilo se mi srdce. Je to tam! Datum na kterej sem čekala celej svůj život! 
 Moje vizuální představy mně samé v uniformě na palubě letadla před spaním byly poslední dny před open dayem snad i živý. Chápu, že normální člověk myslí na hodně jiný věci v posteli. Poslední dny jsem se na to soustředila tak, že si teď vlastně vůbec nepamatuju, co jsem dělala. Jen vím, že den předtím jsem si šla zaběhat a pak dala sklenku vína. No spíš dvě.. To bylo, aby sem se na ten velkej den dobře vyspala. 

TO BE CONTINUED ...












1 comment:

  1. Moc gratuluji k tvému úspěchu, taky jsem si nějakou dobu přála být letuškou :-), krásná práce. Držím ti palce a hodně šťastných kilometrů. Jinak tvůj blog je velice čtivý a tento koncept jsem ještě nikde neviděla. Budeš mít možnost reportovat super zajímavé věci, místa. Pokud budeš mít chvíli, budu ráda, když i ty koukneš na můj blog :-) www.ninaklenovits.cz

    ReplyDelete