Sunday, November 20, 2016

Coffee or Tea?

Už za několik dní budu mít roaster na prosinec. Jsem z toho docela nervózní. S největší pravděpodobností budu pryč na Vánoce i Silvestra. Když to budou zajímavý destinace určitě se zlobit nebudu. Pokud budu trávit silvestrovskou noc v letadle, tak to bude taky zajímavá zkušenost. Doufejme, že osud ke mě bude milosrdnej. Vim, že jsem teď dlouho nic nepřidala, ale opravdu nebyl čas. Začala poslední část trainingu. Teď už je to všechno jen o servisu. Ta zábavná část s bazénem a klouzačkama už dávno skončila. Každej den při nudnejch přednáškách na servisu si říkáme, jak nám chybí SEP a GMT. Nedá se ale nic dělat. Člověk si musí projít i nějakou tou teorií, než bude servírovat tisíc typů jídel a "dáte si kávu nebo čaj?"
Dneska to mělo i zábavnou část. Měli jsme možnost ochutnávat několik exotických jídel, který na palubě nabízíme. Všechno bylo celkem dobrý, až na jedno jídlo, který jsem málem zpátky vyvrhla. Už si nepamatuju, jak se to jmenovalo. Konzistence připomínala rozvařenou ovesnou kaši, na hoře byly houby, nějaký bylinky se zázvorem a chutnalo to jako polívka s pytlíku. Servíruje se to momentálně na trase Honkong. Co bych vám tak dál mohla sdělit? Sakra..Poslední dobou fakt nemám vůbec kreativní. Nechci tu zbytečně vypisovat nějaký bláboly, který nedávaj smysl, tak to dneska ukončim a doufám, že se spokojíte alespoň s fotkama.

Sarab trio 
Joo budeme si chybět až se všichni rozletíme všude možně
Na uniformu si člověk musí zvyknout


Tento památný moment se musel zaznamenat. Teď je s tim alespoň můžeme vydírat :D
Makeup musí bejt flawless

Mějte se hezky. Nemějte podzimní/zimní deprese a těšte se na další článek.
Dozvíte se moje lety na měsíc prosinec!
XOXO

2 comments:

  1. Jeeejj! Moje najobľúbenejšie aerolinky!=D .... okej, možno je to trošku prehnané, letela som s nimi len na jednu dovolenku, ale zažila som s nimi 4 cca 7 hodinové lety a na ten servis spomínam doteraz.=D A aké sú všetky tie letušky krásne - neskutočne som ich vtedy obdivovala... aj toho jedného stewarda, ktorého sme mali!!!!!=) Ja som chvíľu po škole tiež uvažovala nad kariérou letušky, ale nakoľko je priateľ námorník a už i tak sa vidíme málo... s takýmto zamestnaním by sme sa nevideli vôbec... a tiež som zistila, že nemám až tak rada lietanie ako som si myslela. Ale teda držím palce nech sa darí, ja idem čítať ďalšie tvoje príspevky. Som zvedavá, čo by ma reálne čakalo, kebyže sa na to dám =D.

    ReplyDelete
  2. waaau,toto povolanie bolo pre mňa vždy také niečo neskutočné,honosné.. :) je skvelé že sa ti splnil sen :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete