Tuesday, November 29, 2016

Roster 0.1

Dlouho očekávanej roaster je konečně tady! A rozhodně si nemůžu na nic stěžovat. Jsem nadšená a nemůžu se dočkat. 8. prosince mě čeká první let. Teď dovolte, abych vám svůj roaster náležitě představila.

1. Nairobi (turnaround)
2. Amsterdam
3. Sydney
4. Christchurch
5. Sydney
6. Doha (turnaround)
7. Taipei
8. Karachi (turnaround)

Nejvíc se asi těšim do Sydney a to tam budu hned dvakrát. Je to totiž docela dlouhej trip. Letí se Dubaj - Sydney. Tam máme 24 hodin. Potom se letí Sydney - Christchurch (je to New Zeland). Musela jsem si to ověřit na strýčkovi googlovi, protože jsem o tomhle městě nikdy neslyšela. Radši bych byla za Auckland, ale pořád sem nadšená, že se podívám na Novej Zéland. Tam máme 27 hodin a pak znovu letíme Christchurch - Sydney. V Austrálii pak máme znovu 24 hodin a pak už frčíme zpátky domů Sydney- Dubaj. Zní to celkem náročně co? Zvládlo to tisíce lidí přede mnou. Zvládnu to i já. Dál se moc těšim na období kolem Vánoc. Ne protože by byly Vánoce, ale protože mě přijede navštívit rodinka. Moc už se těšim. No a přes veškerý to štěstí je tady i jedna nepříjemnost. Na novej rok mám let do Karachi. Do Dubaje bych měla přiletět po devátý večer, ale všichni co tu už nějakou dobu žijou, říkaj, že na Silvestra je všude neskutečná zácpa. Takže než se dostanu z letiště domů a z domova do centra tak bude konec ledna.
Jinak mám před sebou poslední víkend s mejma batchmates. Byly to fakt svělý dva měsíce. Už teď vim, že mám zkušenosti, který bych nikde jinde v životě nezískala. je úžasný nakouknout do různejch kultur, sdílet tu vaší, učit se novejm zvykům, přizpůsobovat se, učit se... Člověka to změní. Tím určitě myslim k dobrýmu. Občas si tak před spanim říkám komu za tohle všehcno můžu bejt vděčná. Bohu? Ne. Nejsem věřící. No a tak mi nezbyde než se poplácat po rameni a říct si "buď vděčná sama sobě". Plňte si svoje sny. Velký a i ty malý.

Mějte se hezky a já se zase brzo ozvu.

Jo a ještě menší rada na závěr. Nikdy si nesahejte do oka po krájení chilli. Před chvíli sem málem oslepla :-D

1 comment:

  1. Super, to jsou krásné destinace :) já jsem teď z tvého vyprávění trochu vypadla, jelikož se nám narodila holčička a neměla jsem vůbec čas chodit na net, ale teď už se zase těším, až si to vše přečtu :)

    ReplyDelete