Friday, February 17, 2017

Love Italy

Omlouvám se za dlouhou odmlku, ale zemřel mi počítač tak jsem neměla kde psát. Už si ani pomalu nepamatuju, kam se letěla nebo co jsem za tu dobu dělala. Určitě, ale ráda vzpomínám na Řím. Let to byl fajn. Skvělý načasování a super hotel. Byl sice daleko od města, ale každý dvě hodiny odjížděl hotelovej bus do centra. Let byl taky fajn. Jak říkám já mám evropský lety moc ráda. Teda až na Anglii. O tom si ale povíme až zase jindy...
V pozdnim odpoledni se nás pár vydalo do samotnýho Říma. V Itálii sem byla několikrát(tím myslim mimo Emirates), ale nikdy sem nebyla v Římě. Počasí mohlo být ještě o něco lepší, ale na teplý zimní oblečení to už nebylo, takže pořád lepší než chodit po městě zmrzlej jak sobolí hovno.
Sešli sme se celkem povedená parta. Já, Indka, Italka, 3 Egypťani a first officer z Kypru. Mám takovej pocit, že byla neděle a sezóna ještě není v plnym proudu, takže sme se nemuseli prodírat davem zvědavých turistů. Obešli sme to celkem rychle, protože hlad byl v tu chvíli pro většinu přednější než historický památky. Já nevim jak vy, ale já i jídlo považuju za velkej kulturní zážitek. Dejte mi dobrou italskou pizzu, těstoviny, k tomu víno a budu nejšťastnější člověk na světě. Určitě by mi nevadilo hodit si Řím i v létě nebo na jaře. To tam bude atmosféra ještě hezčí.
První tejden v dubnu už mi končí zkušební doma, takže si konečně budu moct měnit lety. Ten čas strašně letí. Za pár dní už by mi měl vyjít čtvrtej roster v pořadí. Samozřejmě, co nejdřív se o něj s vámi podělim.
To by bylo pro dnešek všechno a já si jdu užívat dovolený. Ano jsem teď v Čechách a to až do konce února. Na závěr přidám ještě pár fotek z rychlý pochůzky po Římě a teď opravdu přísahám, že se brzo ozvu.











3 comments:

  1. Miluju tvůj blog! Je strašně super číst jak si užíváš v různých koutech světa! Moc ti závidím! :D V Itálii jsem byla několikrát, ale v Římě bohužel ne. :/ Kromě klasické dovolené u moře jsem v Itálii navštívila Benátky, které jsem si naprosto zamilovala! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete